Återköp

Vår e-butik ginklas.lt ger våra kunder speciella möjlighet för återköp av våra produkter – du kan skicka tillbaka alla varor inom 30 dagar från inköpsdatum, utan att ge oss någon anledning! Detta är vår största fördel i jämförelse med vanliga butiker där märkets egenskaper är svåra att förstå (speciellt när det kommer till optiska apparater) och varefter inköpet har gjorts, så finns det ingen möjlighet att returnera varan. Vi ger dig möjligheten att ta en ansvarfull titt på produkten, och om du känner att du inte är nöjd, kan du lämna tillbaka den!

Villkor för återköp:

  • Vänligen notera att om en optisk måltavla har monterats eller försökt monteras på ett vapen – så har vi inte möjlighet att acceptera ett återköp.
  • Varan måste vara i en välvårdad, oanvänd originalförpackning, med hela etiketter, en oöppnad skyddsplats, varan måste vara i samma skick som när den presenterats för köparen, och måste returneras tillsammans med garantiverifikationen (om sådan utfärdats). Varan måste vara i sådant skick att den kan säljas vidare.
  • Köparen får returnera produkten på egen bekostnad, genom registrerad post eller kurirtjänst, till Rotušės a. 5, Kretinga 97140.
  • Återköp betalas efter kvitto av produkten genom en överföring till ditt utvalda bankkonto.
  • Leveranskostnader är inte återbetalbara.
  • Det är inte möjligt att returnera varor som har levererats till kunden efter en specialbeställning. 

Garanti

Ginklas.lt webbutik erbjuder en garanti för varorna, vilka villkoren specifieras under produktens beskrivning eller på garantiverifikationen. I det fall att garanti inte specificeras för en produkt, så gäller garantin enligt rådande lag inom Republiken av Litauen.
Innan du returnerar dina varor, vänligen kontakta oss, så skickar vi de nödvändiga instruktionerna via e-post. Se till att inkludera ordernumret i ditt mail.
Returadress (vänligen kontakta oss innan du returnerar):

UAB „AJPRO“
Rotušės a. 5 Kretinga
Postnummer: LT97140
Tel.: 8 625 55585
info@optics1.se